Skip to content

Categories:

Prin ce difera laserul otologic de alte tipuri de laser utilizate in ORL?

Posted in otoscleroza.

Tagged with , , , , .


3 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

  1. lia says

    Multumesc pentru explicatia referitoare la tipul de laser orl , avantajele folosirii lui ,consider ca este un lucru minunat ca exista acest site unde personal am aflat tot ce m-a interesat referitor la otoscleroza de care sufar.Explicatiile sunt cu atat mai binevenite cu cat ele sunt expuse intr-un limbaj accesibil pacientilor.

  2. lia says

    Sunt o persoana careia ii este mult mai bine cand stie tot ce ar urma sa i se intample in timpul unei operatii, de aceea, vreau sa va multumesc inca odata si sa va felicit pentru prezentarea video a stapedectomiei. Vazand filmuletul aproape ca nu ma mai tem sa fac interventia despre care , in urma cu cateva zile nu stiam NIMIC ( ca de altfel nici despre afectiunea de care sufar).

  3. admin says

    Aprecierile dumneavoastra dau sens muncii noastre de elaborare si actualizare a informatiilor de pe site si va multumim pentru ele. Cu certitudine un pacient bine informat are sanse mult mai bune de a recupera handicapul reprezentat de otoscleroza. Va dorim mult succes in sala de operatii si dupa aceea.

You must be logged in to post a comment.